Zasebnosti in piškotki

Spletni portal www.las-mestoinvas.si za svoje nemoteno delovanje uporablja t. i. piškotke (cookies), z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. To so datoteke, ki se odlagajo na vaši napravi, s katero dostopate do spletnega portala www.las-mestoinvas.si. Z njimi se na vaši napravi hranijo unikatni podatki o uporabniku oziroma nastavitve, ki ste si jih izbrali med uporabo spletnega mesta.

Vrste piškotkov na naši spletni strani:

1. Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje.

2. Statistika obiska

Spremljanje statističnih podatkov o spletni strani je za nas zelo pomembna povratna informacija, ki omogoča narediti našo stran boljšo in bolj zanimivo za uporabnike. Zaradi tega beležimo statistiko ogledov.

Za sledenje obiska spletna stran uporablja sistem Google Analytics.

Piškotke zapiše Google, le-ti pa se razlikujejo glede na ime piškotkov.


Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila so v zavihku »Pomoč« v vašem brskalniku. Če boste piškotke popolnoma izklopili, vam morda kateri izmed delov spletne strani ne bo deloval.

Z uporabo spletne strani www.las-mestoinvas.si soglašate z namestitvijo piškotkov na naših straneh.

 

Aktualno

Od 02.10. do 05.10.2017 je v organizaciji Društva za razvoj slovenskega podeželja potekala Strokovna ekskurzija na Portugalskem, katere smo se udeležili tudi  predstavniki LAS Za mesto in vas.

V torek, 12.09.2017 ob 10.uri bo Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja na svojem sedežu organizirala sestanek o pomankljivosti vlog pri ukrepu 19.2- Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost.

4. Slovenski podeželski parlament bo potekal 22. septembra 2017 v prostorih Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma. Uvodni del pa bo 21. septembra v Šentrupertu.