Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad

4. seja Skupščine

V četrtek, 19.4.2018, ob 18.00 uri, se je v sejni sobi Občine Medvode, odvijala 4. seja Skupščine LAS Za mesto in vas. Skupščina se je seznanila s Poročilom o doseganju ciljev SLR v letu 2017 ter z Letnim načrtom aktivnosti za leto 2018. Predstavljene so bile operacije, izbrane na prvem Javnem pozivu v letu 2016 ter priprava drugega Javnega poziva za izbor operacij v letu 2018. Skupščina se je seznanila s predlaganimi spremembami Strategije lokalnega razvoja, Pogodbe o ustanovitvi LAS Za mesto in vas in Poslovnika o delu skupščine ter s trenutno aktualnim članstvom LAS Za mesto in vas.

Aktualno

Filmska delavnica na temo naravovarstva in voda

    

Zavod Sotočje Medvode je v okviru projekta EVREKA, izvedel 2-dnevno filmsko delavnico na temo naravovarstva in voda. Nastal je filmček, ki si ga lahko ogledate na spletni strani evreka.si (Aktivnosti).

Vabljeni na otvoritev otroškega igrišča in urejenega vaškega središča Trnovec!

  

Druženje bo v soboto, 20. oktobra 2018, ob 12. uri, na prostoru pred stavbo Krajevne skupnosti Trnovec.

  

Ureditev otroških igrišč je bil cilj projekta Srečujemo se na igrišču, ki je bil sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. 

 

Se želiš vključiti v proces snemanja kratkega filmčka in se seznaniti z osnovami snemalnega procesa?

  

Javni zavod Sotočje Medvode vas vabi, da se prijavite na delavnico in snemanje, ki bosta potekala v oktobru in novembru 2018.  

  

Prijavite se lahko prek elektronske pošte na naslov: rok@zavodsotocje.si.

  

Lepo vabljeni vsi zainteresirani!