Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad

4. seja Skupščine

V četrtek, 19.4.2018, ob 18.00 uri, se je v sejni sobi Občine Medvode, odvijala 4. seja Skupščine LAS Za mesto in vas. Skupščina se je seznanila s Poročilom o doseganju ciljev SLR v letu 2017 ter z Letnim načrtom aktivnosti za leto 2018. Predstavljene so bile operacije, izbrane na prvem Javnem pozivu v letu 2016 ter priprava drugega Javnega poziva za izbor operacij v letu 2018. Skupščina se je seznanila s predlaganimi spremembami Strategije lokalnega razvoja, Pogodbe o ustanovitvi LAS Za mesto in vas in Poslovnika o delu skupščine ter s trenutno aktualnim članstvom LAS Za mesto in vas.

Aktualno

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo nova Navodila upravičencem za podukrep 19.2 in 19.3 ter obrazce za poročanje aktivnosti operacij.

  

Dokumenti so na voljo na podstrani Javni pozivi/Navodila in obrazci za poročanje.

Projekt Varna starost organizira okroglo mizo z naslovom: misija JE mogoče!, ki bo potekala v ponedeljek, 28. maja 2018, s pričetkom ob 17.00 uri, v Viteški dvorani na Gradu Jable, Grajska cesta 2, Mengeš.

Državni svet RS je na včerajšnji seji obravnaval zaključke in sklepe posveta o izvajanju programa CLLD, ki sta ga 23. aprila 2018 izvedla Državni svet RS in Društvo za razvoj slovenskega podeželja.