Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika


Pravno obvestilo

Pogoji uporabe – Pravno obvestilo

Lokalna akcijska skupina »LAS Za mesto in vas« – pogoji uporabe spletne strani www.las-mestoinvas.si

Ti pogoji opisujejo, določajo in urejajo pogoje uporabe spletne strani Lokalne akcijske skupine »LAS Za mesto in vas« (v nadaljevanju LAS), dostopne na www.las-mestoinvas.si.

Z uporabo spletne strani oziroma katere koli podstrani se strinjate s pogoji uporabe. Če se s pogoji deloma ali v celoti ne strinjate, predlagamo, da ne brskate po spletni strani www.las-mestoinvas.si ali je kako drugače uporabljate.

LAS ima pravico spreminjati kateri koli del spletne strani – brez vnaprejšnjega obvestila, razen v primerih, navedenih v nadaljevanju tega besedila. V primeru citiranja ali nadaljnje uporabe besedil s spletne strani LAS je potrebno navesti vir www.las-mestoinvas.si, in, če je le- ta naveden na spletni strani LAS, tudi ime in priimek avtorja. Povezav na spletno stran LAS ni dovoljeno narediti na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo LAS mora biti taka povezava nemudoma umaknjena s predmetne spletne strani.

Razen na način, opredeljen zgoraj, je na drugih spletnih mestih in/ali v drugih medijih brez dovoljenja javnega zavoda LAS, prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati logotip in/ali vsebine spletne strani LAS.


Pri uporabi strani www.las-mestoinvas.si je prepovedano:

  •  Izvajati in/ali spodbujati k vsevrstnim aktivnostim, ki so v nasprotju z zakonodajo.
  • Širiti vsebine in/ali spodbujati kakršno koli diskriminacijo.
  • Uporabljati spletno stran za reklamiranje, ki ni v skladu z ostalimi pravili uporabe spletne strani www.las-mestoinvas.si, ki jih opredeljuje LAS.

Posamezne storitve na strani LAS so omogočene le registriranim uporabnikom. Te storitve so, če le ni navedeno drugače, brezplačne.

V primeru, da uporabnik krši pravila uporabe strani www.las-mestoinvas.si, ki jih je opredelil LAS, se mu lahko registracija na sami strani ukine. Registracija se ukine tudi, če uporabnik krši zgoraj navedene prepovedi. V primeru kršenja pogojev in pravil uporabe spletne strani si LAS pridružuje pravico blokiranja dostopa z določenega spletnega naslova ter uporabe vseh pravnih sredstev in pravic.


AVTORSKE PRAVICE

Vsebine, objavljene na strani in podstraneh www.las-mestoinvas.si, je dovoljeno pregledovati. Če ni to izrecno predhodno pisno dovoljeno s strani LAS, se vsebin ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati v komercialne namene. V nekomercialne namene je, ob pravilnem navajanju vira in avtorja (če je ta naveden) dovoljena objava vsebin strani LAS. V primeru kakršne koli dovoljene uporabe vsebin teh strani se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine ter druga obvestila in opozorila.


VAROVANJE ZASEBNOSTI

Za uporabo nekaterih delov spletne strani LAS se je potrebno registrirati z uporabniškim imenom in geslom. Registracija je mogoča, ko je izpolnjen dovolj velik delež prijavnice. Z registracijo se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob registraciji, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

LAS se zavezuje, da bo vaše osebne podatke, pridobljene z registracijo, skrbno varoval ter jih ne bo posredoval tretjim osebam, razen v skladu s politiko spletne strani, ki kot cilj opredeljuje povezovanje ustvarjalcev kreativnih industrij in podjetij. V tem primeru se izbrane podatke lahko posreduje med tema dvema ciljnima skupinama.

Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje ob registraciji, se lahko uporabljajo za obveščanje uporabnika o temah in aktivnostih, povezanih s spletno stranjo www.las-mestoinvas.si  oziroma LAS. Osebni podatki uporabnika se lahko uporabijo tudi za preverjanje, ali uporabnik uporablja spletno stran LAS v skladu s pogoji.

Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.


PRIDRŽKI

LAS se bo trudil po najboljših močeh zagotoviti vsebino, ki bo temeljila na točnih in najnovejših podatkih. Vendar, ker so besedila na strani informativne narave, ne jamči, ter ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in popolnost, kar še posebej velja za vsebine, ki jih naložijo uporabniki strani.

Uporabniki uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. LAS ne odgovarja za morebitno občasno nedelovanje spletne strani ali podstrani, morebitno netočnost informacij in za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Na spletni strani www.las-mestoinvas.si so tudi povezave na druge spletne strani. Ker te niso v lasti ali upravljanju LAS, slednja ne jamči ali odgovarja za vsebino in/ali točnost vsebine na teh spletnih straneh. Uporaba spletnih strani drugih upravljavcev je podvržena pogojem uporabe teh strani.

LAS lahko te pogoje uporabe spletne strani www.las-mestoinvas.si spremeni brez predhodnega obvestila. Z vstopom na spletno stran se razume, da se s pogoji in morebitnimi spremembami le-teh uporabnik strinja. V primeru, da gre za spremembo, ki bi se neposredno nanašala na uporabniško izkušnjo uporabe spletne strani www.las-mestoinvas.si registriranih uporabnikov, ali na razpolaganje z njihovimi osebnimi podatki, bodo spremembe objavljene na sami spletni strani www.las-mestoinvas.si.

LAS si pridržuje pravico do shranjevanja informacij na uporabnikovem računalniku v obliki “piškotka” (“cookie”) ali podobne datoteke, katere namen je prilagoditi spletno stran željam uporabnikov.

Uporabniki soglašajo, da za uporabo spletne strani LAS in za tolmačenje teh splošnih pogojev (v celoti) velja pravo Republike Slovenije.

Za vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne strani www.las-mestoinvas.si, oziroma bi se kakorkoli nanašali na navedeno spletno stran, je pristojno sodišče v Ljubljani ob uporabi prava Republike Slovenije.