Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

LAS – razvojne priložnosti na področju turizma, naravne in kulturne dediščine 13.05.2015

Vljudno vabljeni, da se udeležite delavnice »LAS – nove razvojne priložnosti na področju turizma, naravne in kulturne dediščine«, ki bo v sredo, 20. maja 2015, ob 18.00 uri v sejni sobi Občine Medvode, Cesta komandanta Staneta 12, 1215 Medvode.

V okviru ustanovitve LAS na območju občin Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice, smo v pričetku letošnjega leta v vseh 6 občinah izvedli prvi krog delavnic pod imenom »LAS v mojem kraju«, kjer smo z udeleženci obdelali prednosti in slabosti območja ter določili njegove širše potrebe in priložnosti.

V tem mesecu bomo v sodelovanju z občinami izvedli drugi krog delavnic, ki bo namenjen identificiranju glavnih in posebnih ciljev Strategije lokalnega razvoja ter določanju ključnih ukrepov za njihovo doseganje na posameznem področju razvoja (turizem, naravna in kulturna dediščina, kmetijstvo ter ranljive ciljne skupine).

Izvedli bomo 3 tematske delavnice, tema prve delavnice je področja turizma, naravne in kulturne dediščine.

Delavnica je namenjena vsem, ki se želijo aktivno vključiti v razvoj podeželja in pripravo Strategije lokalnega razvoja, predvsem pa vsem, ki jih to področje zanima. Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se prijavite preko spletnega obrazca do ponedeljka, 18. maja 2015.

Vabimo vas tudi, da se udeležite naslednjih dveh tematskih delavnic;

26.5.2015 bo v Mengšu organizirana delavnica na temo kmetijstva,

28.5.2015 pa bo v Trzinu delavnica na temo ranljivih ciljnih skupin.

Vabilo in program teh delavnic bomo objavili naknadno.

RRA LUR v sodelovanju z Občinami Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice