Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Potovanja z otroki - Krekovo središče 27.01.2020

V okviru projekta Krekovo središče 2, smo v šolskem letu 2019/2020 pripravili nekaj tematskih delavnic namenjenih predvsem družinam iz Komende in okoliških občin. Tema druge delavnice bo POTOVANJE Z OTROKI. Katja Jarc, ljubiteljica potovanj, plesa in kulinarike, bo z nami delila svoje izkušnje iz potovanj, predvsem iz zadnjih nekaj let, ko sta se jima z možem pri raziskovanju sveta pridružila dva mala nadobudneža. Predstavila nam bo potovanje po Gruziji, kamor so se z družino odpravili pred nekaj leti. Po predavanju bomo skupaj pripravili nekaj prigrizkov. Na mizi bo tudi kak gruzijski okus. 

  
Če vas zanima, kako se potovanja spremenijo, ko postaneš starš in bi radi spoznali še kakšno družino iz okolice, si z njimi izmenjali dogodivščine in preživeli čas z otroki in s partnerjem na malo drugačen način, bomo zelo veseli vaše družbe! Za varstvo otrok bo poskrbljeno, tako da ste vsi lepo vabljeni!

  
Prijave zbiramo v Krekovem središču, na telefonski številki: 064 299 599 ali preko e-pošte: info@inst-antonatrstenjaka.si.