Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Likovna kolonija v Češminovem parku v Domžalah 09.09.2021

Vabimo vas na likovno kolonijo v Češminovem parku v Domžalah, ki bo potekala v četrtek, 23.9.2021, od devete do dvanajste ure. Kolonijo bosta vodili slikarki Renata Grmovšek in Andreja Eržen, število udeležencev pa je omejeno na 30. Prijave so odprte do 16.9.2021.

  

Poleg risanja in razvijanja likovnih spretnosti, je namen kolonije tudi medgeneracijsko sodelovanje, vključevanje ranljivih skupin ljudi, kreativno preživljanje prostega časa in seveda druženje. Najbolj pomembno je vključevanje čim več (ranljivih) skupin ljudi v likovno terapijo, kot učinkovito terapevtsko metodo pomoči in izražanja. Naša likovna kolonija ponuja priložnost, da to doživite (brezplačno).

    

Likovna kolonija je del projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi“, v okviru katerega bomo organizirali štiri likovne kolonije, umetniške delavnice in art terapijo ter druge različne prostočasne kreativne aktivnosti v našem ateljeju v Zbiljah. To bo že druga likovna kolonija, na kateri se nam bodo pridružili zavodi in organizacije, ki so se navdušili nad projektom in pomočjo z umetnostjo ter vsi vi, ki se boste pravočasno prijavili.

  

Za umetniški material, malico, kavico in dobro navzdušje poskrbimo mi, vi pa se morate vnaprej prijaviti. Zaradi ukrepov in logističnih priprav, brez predhodne prijave udeležba na koloniji žal ni mogoča. Rok za prijavo je 16. september 2021. Prijave zbiramo na email: projekti@skupnostbarka.si, zadeva: »Prijava na likovno kolonijo«. V prijavi napišite svoje ime, priimek, telefonsko številko, starost in občino prebivanja. Pogoj za udeležbo je PCT.

  

V primeru slabega vremena ali poslabšanja situacije Covid-19 bo kolonija prestavljena.