Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Še tri delavnice v aprilu 03.04.2023

Imate glavo polno projektnih idej za razvoj podeželja? Nekje je treba začeti.

Pridružite se nam na delavnici za pripravo Strategije lokalnega razvoja, ki nam bo pomagala tlakovati pot za uresničitev vaših ciljev. Skupaj bomo pripravili temeljni dokument LAS, ki bo podlaga za razpise LAS Za mesto in vas.

Le s pomočjo vas, domačinov, ki poznate lokalne izzive in potenciale, bomo lahko gradili razvoj območja, ki ga pokriva LAS Za mesto in vas.

 

Vabljeni predstavniki občin, javnih zavodov, podjetniki, nosilci dopolnilnih dejavnosti na kmetijah, predstavniki društev in vsi zainteresirani posamezniki z idejami za razvoj.

 

Srečali smo se že v občinah Vodice, Trzin in Mengeš, vabimo pa vas na delavnice v še tri občine – Domžale, Medvode in Komenda (vse informacije so navedene na spodnji sliki).

 

Zaradi lažje organizacije vas lepo prosimo, da nam udeležbo na delavnicah sporočite s klikom na naslednji povezavi  "prijava na delavnico"  ali pa s kratkim sporočilom na naslov las-zmv@rralur.si.

 

 

Lepo vabljeni, da vabilo na delavnice posredujete tudi drugim, ki bi jih zanimalo sodelovanje pri razvoju lokalnega območja.