Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Likovna kolonija in razstava v Zavodu Medgeneracijsko središče Komenda 12.04.2023

Skupnost Barka, organizacija, ki osebam z motnjo v duševnem razvoju nudi domače in delovno okolje, vabi na likovno kolonijo.

 

Ta bo potekala v torek, 18. 4. 2023, od 10. so 12. ure v Zavodu Medgeneracijsko središče Komenda.

Kolonijo bosta vodili slikarki Renata Grmovšek in Andreja Eržen. Pripravljena bo tudi razstava umetniških del, bi bodo nastala.

 

Zaradi logističnih priprav in omejenega števila prostih mest, organizatorji prosijo za prijavo. Prijave so odprte do 16.04.2023, zbirajo pa jih na email: projekti@skupnostbarka.si , zadeva: »Prijava za likovno kolonijo«.

V prijavi napišite svoje ime, priimek, telefonsko številko, starost in občino bivanja. Udeležba na likovni koloniji je brezplačna.

 

Več informacij je dostopnih na sledeči povezavi: Likovna kolonija in razstava v Zavodu Medgeneracijsko središče Komenda - Skupnost Barka

 

 

Likovna kolonija je del projekta “Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi“. Partnerji projekta so DEOS Center starejših Medvode, Vzgojno – izobraževalni zavod Frana Milčinskega Smlednik, Občina Medvode in Kabelska televizija Medvode.

Projekt se izvaja v okviru LAS Za mesto in vas. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja.