Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Skupaj oblikujemo razvoj podeželja 14.04.2023

V preteklih tednih smo uspešno izpeljali delavnice za pripravo Strategije lokalnega razvoja. Začeli smo 20. 3. 2023 v Vodicah, ter nadaljevali naslednji dan v Trzinu in 23. 3. 2023 v Mengšu. Po krajšem premoru smo se ta teden srečali še v Domžalah in v Medvodah.

 

V sredo bomo zaključili s prvim krogom delavnic v Komendi. Lepo vabljeni 19. 4. 2023 ob 17:00 v sejno sobe občine Komenda.

Prijave: https://www.1ka.si/a/a69cb30b

 

Številni udeleženci ste nam sporočili, kaj so po vašem mnenju glavne prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti v okolju, v katerem živite. Podali ste tudi številne ideje za projekte, za katere mislite, da bi jih bilo dobro izpeljati, saj bi dvignili kvaliteto bivanja. Upamo, da bomo skupaj lahko te ideje v čim večjem obsegu realizirali v prihodnjem programskem obdobju.

 

 

V maju bo sledil drugi krog delavnic. Te bodo že bolj tematsko usmerjene, in sicer bodo naslavljale teme, katere ste lokalni prebivalci izpostavili kot najbolj primerne (socialna vključenost in medgeneracijsko sodelovanje, kmetijstvo ter ohranjanje naravne in kulturne dediščina). Vse informacije vam še sporočimo.

 

V vmesnem času ste povabljeni k izpolnitvi ankete, ki nam bo prav tako pomagala pri oblikovanju Strategije lokalnega razvoja. Dostopna je na sledeči povezavi: https://www.1ka.si/a/66575b8c

 

 

Hvala še enkrat za vaše sodelovanje in se vidimo na naslednjih delavnicah!