Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Trajnostni turizem ter ohranjanje naravne in kulturne dediščine 25.05.2023

V torek, 23. 5. 2023, smo se srečali v Medvodah. Skupaj z vami, ki živite in delujete na območju LAS Za mesto in vas smo razvijali projektne ideje na temo trajnostnega turizma ter ohranjanja naravne in kulturne dediščine. Ta tematika se je namreč v prvem sklopu delavnic izkazala kot ena ključnih, zato smo temu namenili več pozornosti.

Hvala vsem udeležencem za sodelovanje. Z vašo pomočjo bo Strategija lokalnega razvoja za prihodnje programsko obdobje pripravljena po meri lokalnega prebivastva. Upamo, da se bo kakšna od idej, katere želite razvijati, v naslednjem programskem obdobju tudi realizirala.

 

Obvestiti vas želimo, da je, zaradi majhnega števila prijav, delavnica v Vodicah, ki je bila napovedana za v torek, 30. 5. 2023, ob 16:00, odpovedana. Delavnica o tem, kako razviti projektno idejo in izpeljati projektno prijavo (na temo kmetijstva, dopolnilnih dejavnosti, inovativnih produktov, …) bo tako potekala: 13. 6. 2023 ob 10:00 v Komendi (sejna soba na Glavarjevi, Glavarjeva cesta 104, Komenda).

 Lepo vabljeni vsi, ki se ukvarjate s kmetijsko dejavnostjo, pridelavo in predelavo živilskih pridelkov, turizmom na kmetiji, ali pa vas le zanimajo tovrstne vsebine in si želite spoznati morebitne partnerje pri projektu.

Prijave sprejemamo s klikom na sledečo povezavo: prijava na delavnico ali s kratkim sporočilom na e-naslov:  las-zmv@rralur.si .