Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Vabljeni na likovno kolonijo! 05.06.2023

Društvo Barka vabi na na prvo izmed štirih načrtovanih kolonij v sklopu projekta "Umetnost sodelovanja ranljivih skupin ljudi 2".

 

V torek, 13. 6. 2023, od 10:00 do 12:00 bo na dobravi ob Zbiljskem jezeru potekalo umetniško ustvarjanje pod vodstvom slikark Andreje Eržen in Renate Grmovšek.

Razvijali boste lahko likovne spretnosti, se družili, medgeneracijsko sodelovali in uživali v lepem ambientu na prostem.

 

Vodilni partner projekta, katerega glavni namen je povečati dostopnost do družbenih in prostočasnih umetniških storitev za različne ranljive skupine in zagotoviti s tem povezano manjkajočo infrastrukturo oz. prostor, kjer se aktivnosti lahko izvajajo, je Društvo za pomoč osebam z motnjo v duševnem razvoju – Barka. Partnerji pa so še DEOS Center starejših Medvode, Občina Medvode, Vzgojno izobraževalni zavod Frana Milčinskega Smlednik, Medobčinsko društvo Sožitje, Zavod za ustvarjanje, raziskovanje in učenje Azum ter Javni zavod Sotočje Medvode.

 

Prijavo na dogodek je potrebno do 7. 6. 2023 poslati na naslov delavnice@skupnostbarka.si. Udeležba je brezplačna.

Več informacij o likovni koloniji je dostopnih v vabilu v galeriji ter na sledeči povezavi - Likovna kolonija na Zbiljski dobravi .