Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Uspešno izvedene delavnice za pripravo projektov 09.11.2016

Z delavnico v Občini Komenda je vodilni partner LAS Za mesto in vas RRA LUR, v sodelovanju z Občinami Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice, uspešno zaključil sklop delavnic namenjenih pripravi projektov za prijavo na javni razpis LAS Za mesto in vas.

 

Na delavnicah, ki so bile izvedene v vseh 6 občinah LAS Za mesto in vas, je bil vsem zainteresiranim predstavljen osnutek javnega razpisa za izbor operacij LAS Za mesto in vas in obrazloženo kako pripraviti projekt za prijavo na razpis LAS. Delavnice so bile dobro obiskane. Udeleženci so pokazali, da ima lokalna skupnost veliko dobrih in inovativnih razvojnih projektnih idej, ki sledijo viziji razvojne strategije LAS in bodo ob podpori evropskih sredstev znatno prispevale k ustvarjanju zdravega, privlačnega in vključujočega življenjskega okolja.

 

Predstavitev z delavnic lahko najdete spodaj. Na tej povezavi pa si lahko ogledate prispevek TV Medvode o delavnici, ki je bila izvedena v njihovi občini.

Vse zainteresirane vabimo, da se z vprašanji glede prijave projektov obrnete na vodilnega partnerja LAS RRA LUR. Kontaktirate nas lahko preko telefonske številke 01/306 1905, e-naslova las@ljubljana.si ali osebno. Dogovorimo se lahko za sestanek na našem sedežu v Tehnološkem parku 19 v Ljubljani oziroma na lokaciji izvedbe projekta. Prosimo, da se za osebne sestanke predhodno najavite.

 

Prišlo je do napake!