Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Vabljeni na seminar Celovita zasnova = boljša konkurenčnost 11.01.2017

V petek, 3. 2. 2017, ob 18. uri bo v Vaški učni točki na Jančah, Gabrje pri Jančah 16, v dvorani potekal seminar z naslovom Celovita zasnova = boljša konkurenčnost, ki ga izvaja multidisciplinarna skupina Belo. Seminar je namenjen tako obstoječim kot bodočim turističnim ponudnikom na podeželju, ki želijo svojo ponudbo razvijati celovito.


Vsebina seminarja:
● razvoj ideje in oblikovanje konkurenčne ponudbe,
● prepoznavanje ciljnih strank,
● prostor kot dejavnik doživetja za obiskovalca,
● komuniciranje prek močne vizualne podobe, komunikacija s strankami,
● analiza svojega turističnega proizvoda.

 

Seminar vodijo strokovnjaki s področij prostora, oblikovanja, trženja in komuniciranja. Vsebina ponuja prvovrstno priložnost, da na preprost in s številnimi primeri podprt način izveste, kako vsako od naštetih področij vpliva na kakovost in zasnovo ponudbe, kar vam lahko pomaga kot ključno orodje pri nadaljnjih korakih razvoja ponudbe. Seminar vključuje tudi krajše samostojno delo za udeležence seminarja, kjer se izvede analiza ponudbe udeleženca. Po seminarju je možnost neformalnega individualnega pogovora s posameznim strokovnjakom.

 

Cena seminarja je 80 evrov na osebo in traja okvirno 2 uri. DDV ni vključen v ceno. Minimalno število udeležencev je 10. Prijave se zbirajo do vključno 29. 1. 2017.

Na seminar se prijavite tukaj . Prijave na seminar so obvezne. V primeru, da vam trenutni kraj in/ali termin ne ustrezata, se lahko prijavite na obveščanje o prihajajočih terminih.

 

Dodatne informacije so dosegljive na elektronskem naslovu info@belo.si ali telefonski številki 041 819 063 (Ana Ogrič).

Prišlo je do napake!