Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Delavnice za predstavitev Javnega poziva 30.01.2017

Z delavnico v Občini Vodice je vodilni partner LAS Za mesto in vas RRA LUR, v sodelovanju z Občinami Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice, uspešno zaključil drugi sklop delavnic namenjenih pripravi projektov za prijavo na javni razpis LAS Za mesto in vas.


Na delavnicah, ki se jih je udeležilo preko 60 udeležencev, je bila podrobno predstavljena vsebina Javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja LAS Za mesto in vas v letu 2016, ki ga je LAS objavila decembra lansko leto. Vodilni partner je podrobneje predstavil zahteve in prijavnici obeh skladov, ESRR in EKSRP. Gradivo z delavnic lahko najdete spodaj. Tukaj pa si lahko ogledate prispevek TV Medvode o delavnici, ki je bila izvedena v njihovi občini (od 24:09 dalje).


Javni poziva za izbor operacij 2016 bo odprt do 24. aprila 2017. Vse zainteresirane vabimo, da se z vprašanji glede prijave projektov obrnete na vodilnega partnerja LAS RRA LUR. Kontaktirate nas lahko preko telefonske številke 01/306 1905, e-naslova las@ljubljana.si ali osebno. Dogovorimo se lahko za sestanek na našem sedežu v Tehnološkem parku 19 v Ljubljani, oziroma na lokaciji izvedbe projekta. Prosimo, da se za osebne sestanke predhodno najavite.
 

Prišlo je do napake!