Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

V podjetniški inkubator vključenih 7 podjetij 17.05.2021

V aprilu smo uspešno zaključili brezplačno podjetniško akademijo: »Za vas, podjetniki«. Med 6. in 22. aprilom 2021 smo organizirali osem poglobljenih podjetniških delavnic, v okviru katerih je več kot 100 podjetnikov nadgrajevalo svoje podjetniško znanje na področjih razvijanja novih podjetniških idej, agilnega pristopa k razvoju podjetja, rasti podjetja, kako se izogniti pastem financiranja, prodaje in trženja, digitalnega marketinga in pravnih vidikov poslovanja.

  
Podjetniki so se potegovali za vstop v podjetniški inkubator, ki jim je omogočil do 10 ur brezplačnega mentoriranja. Po končani akademiji smo tako izbrali sedem podjetij, ki imajo sedež v eni izmed občin LAS Za mesto in vas: Domžale, Medvode, Komenda, Vodice, Mengeš in Trzin.

  
V Podjetniški inkubator so vključeni predstavniki podjetij oziroma blagovnih znamk: Publica - Odnosi z javnostmi, Natura Point - Primož Pišek s.p. in Liolife d.o.o. iz Mengša, Kardia, Tuja d.o.o. in EkoGaia iz Domžal, ter Tina d.o.o. iz Komende. Mentoriranje znotraj Podjetniškega inkubatorja že poteka pod budnim očesom priznanih podjetniških mentorjev: Aleksandre Janežič, Urške Jež, Sonje Peklenik, Mateja Goloba in Jureta Tomca. Aktivnosti v okviru podjetniškega inkubatorja se bodo zaključile do 15. junija 2021.

  

Rezultate celotne operacije pa bomo predstavili 22. junija 2021 na zaključnem srečanju, kjer se bodo javnosti predstavila kar mentorirana podjetja sama.

 

Avtorica besedila in slike: Sanda Jerman, JZ Cene Štupar