Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Nastop gledaliških skupin Smejčki in Trio živahne upokojenke 22.12.2022

9. 12. 2022 sta na zaključnem dogodku projekta Kulturno Srce Trzina nastopili gledališki skupini Smejčki in Trio živahne upokojenke.
 
 
Obe skupini sta ustvarili avtorski predstavi. Smejčki so pripravili predstavo z naslovom “Kdo je boljši?”, kjer nam povedo, da smo vsi dobri in najboljši. Trio Živahne upokojenke pa so svojo predstavo poimenovale “Ponedeljek zjutraj”, kjer so nam na humoren način strnile svoje vtise gledaliških srečanj.
 
 
Čeprav so se srečanja odvijala v oteženem obdobju, ko so bile omejitve proti širjenu virusa Covid-19 najostrejše in je bilo skupinsko delo težavno izvesti, so se delavnice pod okriljem Zavoda Azum uspešno izpeljale. Verjetno je bil zaradi vseh prestanih izzivov zaključni nastop toliko bolj prijeten.
 
 
V okviru projekta Kulturno srce Trzina je Kulturno društvo Franc Kotar obnovilo oder in sanitarije v kulturnem domu. Projekt se je izvajal v okviru LAS Za mesto in vas. Naložbo sta sofinancirali Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
 
 
Povzeto po FB objavi KUD Franc Kotar Trzin
Foto: Peter Hudnik