Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Izzivi mladih in žensk v zeleni politiki 19.01.2023

V okviru projekta Tokovi prihodnosti društvo AIA 23. 1. 2023 ob 17.00 organizira interaktivno predavanje
 
UMETNOST JAVNEGA NASTOPANJA
(premagaj strah in tremo)
 
 
V prostorih AIA - Mladinskega centra Mengeš in preko aplikacije Zoom ob 17.00
 
 
Na predavnju boste spoznali kako v javnosti nastopati odločno, prepričljivo in sproščeno ter pritegniti pozornost poslušalcev; kakšni so triki in skrivnosti dobrega nastopa in kako se na nastop pripravljajo profesionalci, politiki,...; kako že na začetku pritegniti pozornost in obdržati njihovo pozornost do konca nastopa; kako začeti in končati; kako si pomagati v primeru strahu in treme pred nastopom,....
 
 
Ob 18.00 sledi Okrogla miza IZZIVI ŽENSK IN MLADIH V ZELENI POLITIKI
Pogovarjali se bodo o tem, s kakšnimi izzivi se srečujejo ženske in mladi na področju politike in posebej na področju varstva narave in okolja.
Moderatorka: Tea Vuga, dipl. soc. del.
 
 
Javni dogodek bo potekal v okviru projekta Tokovi prihodnosti (Iz spominov neokrnjenih rek z mladimi ustvarjamo prihodnost skupnih tokov), ki ga izvajajo v okviru razpisa Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« v letu 2019, financiranega s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj. Vodilni partner projekta je Zavod za ihtiološke in ekološke raziskave, REVIVO, partner v projektu Društvo AIA – Mladinski center Mengeš.