Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Junijski javni dogodek EkoReka ob Pšati 13.04.2021

Vabilo na javni dogodek EkoReka ob Pšati


Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na celodnevnem javnem dogodku EkoReka, ki ga bomo izvedli v soboto, 19. junija, v Mengšu pri Športnem parku ob reki Pšati. Preizkusili se boste lahko v različnih zanimivih športno-naravoslovnih aktivnostih, primernih za vse starosti.

  

Med 9:00 in 17:00 bomo skupaj spoznavali nečloveške prebivalce reke Pšate in njihova domovanja v reki. Pridružili se nam bodo ''ptičarji'', ''dvoživkarji'', ''plazilčarji'', ''riboznalci'', ''kačjepastirci'' in še in še, ki vam bodo pomagali poiskati skrite prebivalce vaše okolice.

  
Med 9:30 in 11:30 bomo izvedli okroglo mizo »Kamniška Bistrica na križišču interesov«, kjer bomo spregovorili o medobčinskem sodelovanju in vključevanju prebivalcev v upravljanje voda. Okroglo mizo bomo predvajali tudi preko spleta.

  
Zaradi nepredvidljivih razmer in omejitev za preprečevanje širjenja okužbe z COVID-19, vas vabimo, da redno spremljate Facebook stran: projekt EVREKA II, kjer bomo objavili vse morebitne spremembe glede izvedbe dogodka.

  
Dogodek EkoReka izvajamo v okviru projekta EVREKA II Zavod REVIVO, HD&H in AIA - Mladinski center Mengeš, ki ga financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  
Besedilo: E.H. in P.P. za Zavod REVIVO

Prišlo je do napake!