Občina Domžale
Občina Komenda
Občina Medvode
Občina Mengeš
Občina Trzin
Občina Vodice
Evropski kmetijski sklad Evropski kmetijski sklad Skupna Kmetijska politika
Nazaj na seznam

Kratki kolesarski izleti z Društvom Barka iz Zbilj 16.09.2019

Društvo Barka je društvo za pomoč odraslim z motnjo v duševnem razvoju v Zbiljah, v katerega je trenutno vključenih 18 uporabnikov. Eden izmed njih bo v četrtek, 19. 9. 2019 s pomočjo asistenta vodil tri 20-minutne kolesarske izlete po Medvodah in okoliških vaseh ter ob tem opozarjal na nevarnosti in previdnost.

  

Termini odhodov so naslednji: ob 9.10 uri, 9.50 uri in 10.30 uri.

  

Vsak izmed treh izletov se bo pričel na zbirnem mestu pri novem prireditvenem prostoru v Medvodah, pri urejenem parkirišču za kolesa.

  

Zemljevid poti najdete v priponki, opis pa dodajamo tudi tu:

Pot bomo iz zbirnega prireditvenega prostora nadaljevali proti trgovini Spar, po makadamski poti za tenis igrišči, mimo Petrola, trgovine Hofer ter pri železniškem prehodu zavili proti vasi Preska. Pot nas bo vodila naprej čez vasi Preska, Vaše in Goričane, mimo dvorca in do glavne ceste, kjer bomo zavili nazaj proti Medvodam. Vračali se bomo mimo Kmetijske zadruge in pošte, prečkali semaforizirano križišče in zaključili izlet na začetnem zbirnem mestu pri prireditvenem prostoru v Medvodah.

  

Izletov se bodo lahko udeležili vsi zainteresirani obiskovalci Evropskega tedna mobilnosti, bodisi s svojimi kolesi, bodisi s kolesi Javnega zavoda Sotočje.

  

Dogodek se izvaja v okviru projekta E-nostavno na kolo v času Evropskega tedna mobilnosti.

  

Lepo vabljeni!

  

 

Prišlo je do napake!